by Vaula Norrena

Olen Vaula Norrena. 

Tälle sivustolle olen koonnut matka- ja elämänkaariaiheisia blogejani, joissa on mukana elämänfilosofiaa ja ripaus yhteiskunnallista pohdintaakin.

Kauan sitten olin valtiotieteilijä, mainonnan suunnittelija ja seikkailija. Matkustelin paljon, myös pitkiä yksintehtyjä reppumatkoja.

Sitten minusta tuli markkinointisemiootikko, yrittäjä, perheenäiti,  juniorijoukkueen johtaja ja kunnallinen luottamushenkilö.

Viime vuosina matkani ovat kulkeneet etupäässä Korso-Tikkurila-Myyrmäki-akselia  Vantaan kaupunginhallituksen ja valtuuston tehtävissä.

Päästäkseni taas seikkailun tunnelmaan minun piti palata vanhoihin kauan sitten tehtyihin yksinmatkoihin.  Niistä syntyi 45-osainen Sankarimatka-blogi, joka on samalla sankarimyytin pohdintaa tavallisen ihmisen elämässä.

Ja nyt kun elämää on jo kaksi kolmasosaa elettynä, minulla on tarve pohtia, miten tämä oikein on mennyt, omalla kohdallani ja muidenkin.
Mietin menneitä ja nykyisiä aikoja uudessa Elämänkaari-blogissani.

Lisäksi tallennan aina väliin myös Matkamuistoja – blogia, jossa vertailen matkustamiani paikkoja, millaisina ne koin, kun olin nuori, ja millaisina nyt myöhemmin.

Sitten minulla on tietysti myös poliittinen blogi, johon kirjoittelen vihreää Vantaa-asiaa osoitteessa www.vaulanorrena.com

Sekä vielä vanha työblogi semiotiikasta ja markkinointitutkimuksesta osoitteessa www.semiotiikka.com

Minut löytää myös osoitteesta vaula.norrena (at) kolumbus.fi tai  Facebookista, Instagramista ja Twitteristä nimellä Vaula Norrena 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Avainsanat

Seuraa ja tykkää :)

error

Kerro kaverillekin ;)

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram